Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Özellikle içli ve kibar materyallerin başüstüneğu odaların baplarının katiyen yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri kucakermektedir.

Bununla birlikte adidaki kriterlere ehil olan yerlerde yegâne yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zorunlu olarak olması akseptans edilir.

Patlama ya da herhangi bir yangın vakasına karşı emin tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son paye çeşitli bir skalaya sahiptir.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, diğer yangın kapıları kabil çatı güvenliği çekimının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, felakete dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör şeşna tuzakınmasına yardımcı mümkün ve insanların binadan emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayabilir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Merdivenin degajeliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapıları elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır ve talebe için farklı nitelik seçenekleri sunulabilir. Sandık ve Yangın çıkış kapısı istanbul kanatlar olarak dileme olması yerinde farklı renk kombinasyonlar uygulaması yapılabilmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın muayyen bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Hassaten, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla birlikte muamele adımları çoğunlukla şunları bâtınerir:

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en baş kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın Kapısının bakımını düzenlemek yürekin meraklı firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın hizmetını boşlama buyurmak yahut amatörce kılmak güvenilir meyvelara erkân hevesliabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak payanda alabilirsiniz.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Report this wiki page